Imprimare

Targuri si expozitii - Stiri, comunicate si calendar

Eveniment 

AMBIENT CONSTRUCT
Nume:
AMBIENT CONSTRUCT
Perioada:
22.02.2018 - 25.02.2018 
Locatie:
Expo Transilvania - Cluj Napoca
Categoria:
Constructii, utilaje, materiale de constructie

Descriere

EXPO Transilvania si Camera de Comert si Industrie Cluj organizeaza AMBIENT CONSTRUCT & INSTAL. Reunim intr-o singura expozitie materiale, idei si servicii pentru construirea, renovarea si amenajarea casei.

Nume de marca, AMBIENT CONSTRUCT si AMBIENT INSTAL sunt recunoscute in randul vizitatorilor de specialitate. Anual, aceste manifestari expozitionale reunesc expozanti din tara si din strainatate, firme care confirma valoarea prin nivelul tehnic si calitativ al produselor / serviciilor expuse si favorizeaza benefic contactele de afaceri.

Manifestarile se adreseaza atat specialistilor din domeniu, firmelor din domeniul constructiilor si decoratiunilor interioare, comerciantilor, cat si publicului larg.

Expozantii vin cu solutii moderne si economice pentru constructii si instalatii, atat pentru locuinte cat si pentru zonele comerciale si industriale. Printre acestea se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, vopsele, produse electrice si mobilier.

Tematica manifestarii expozitionale :

Informatii si inscrieri:

Daniela Popescu

Tel: 0729022280

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.expo-transilvania.ro

Locatie

Expo TransilvaniaHarta
Locatie:
Expo Transilvania   -   Website
Strada:
Strada Aurel Vlaicu
Cod postal:
400690
Oras:
Cluj Napoca
Judet:
Cluj
Tara:
Tara: ro

Descriere

Situata in inima Transilvaniei, in Cluj Napoca, EXPO Transilvania este cel mai important centru expozitional din centrul si nord-vestul Romaniei, cu o activitate de peste un deceniu si jumatate in industria romaneasca de targuri, expozitii si alte evenimente. Prin activitatea sa, constand intr-un portofoliu de peste 30 de evenimente expozitionale, EXPO TRANSILVANIA sustine cu succes dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, contribuie la promovarea investitiilor autohtone si straine in zona de centru si nord-vest a Romaniei, incurajeaza spiritul antreprenorial, dezvolta relatiile economice ale regiunii cu alte zone ale tari si cu companii din strainatate.